Over KanDoen

KanDoen kan u helpen bij het vinden van een passende activiteit in uw eigen buurt. Heeft u hulp nodig in de tuin of kan uw vereniging of bedrijf tijdelijk extra hulp gebruiken bij werkzaamheden? KanDoen kan dan wellicht hulp bieden.
Via KanDoen werken mensen vanuit de WAA, Participatiewet, Wmo en Wlz samen in de wijk waar ze wonen.

Zelf aan de slag
KanDoen ondersteunt u bij het vinden van een passende activiteit in uw eigen buurt. U kunt bijvoorbeeld mensen helpen met klussen in de tuin. Helpen bij activiteiten in de buurt of helpen bij het onderhoud van één van de Huizen van de Wijk.
KanDoen kan u ook ondersteunen om weer aan het werk te gaan.

Bij KanDoen vindt u ook productiewerkzaamheden zoals inpak- en assemblagewerkzaamheden. KanDoen heeft een houtwerkplaats, een atelier en een fietsenwerkplaats.

Hulp nodig bij een klus?
Heeft u hulp nodig bij een klus in de tuin? Kan uw vereniging, organisatie of onderneming tijdelijk hulp uit de buurt gebruiken? Meld u dan aan via [email protected]

De klussendienst van KanDoen helpt mensen met een krappe beurs, die het niet zelf kunnen. De klussendienst doet alleen kleine klussen in het groenonderhoud. De klussendienst concurreert niet met professionals/bedrijven. Ze doen de klussen vrijwillig. Vooraf wordt met u afgestemd of de klus kan worden uitgevoerd. Wij vragen van u wel altijd een tegenprestatie/vergoeding.

Voor ondernemers
KanDoen levert tegen betaling ondersteuning bij het uitvoeren van verschillende soorten productiewerkzaamheden. KanDoen staat altijd open voor nieuwe werkzaamheden en het uitbreiden van klantrelaties. Heeft u interesse? Neem contact op met de werkaanjager van KanDoen, Baer Hendrix via telefoonnummer: 06 - 55 47 73 63 of per e-mail: [email protected] of met accountondersteuner Daan Beeker via telefoonnummer: 06 - 55 41 55 38 of per e-mail [email protected]

Waar u terecht kunt
Venlo, Arcen, Velden en Lomm
KanDoen locatie De Vogelhut, Merelweg 1, 5915 BT Venlo
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 077 - 303 06 29

Blerick/Hout-Blerick en de Boekend
KanDoen locatie De Vossener, Dickenslaan 50a, 5924 VX Blerick
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 077 - 205 04 61

Tegelen, Steyl en Belfeld
KanDoen locatie Cocon, Galgenvenstraat 250, 5932 SW Tegelen
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 077 - 760 06 33

De locaties zijn geopend (bezoek op afspraak):

maandag tot en met donderdag: van 08.30 uur tot 17.00 uur
vrijdag: van 8.30 uur tot 12.30 uur