Collecteer mee tijdens de Limburgse Collecteweek

Collecteer mee tijdens de Limburgse Collecteweek

Event · 14 mei 2021, 09:00 - 20:00
Vanuit huis
Fondsenwerving
Welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kankeronderzoekfonds Limburg
#22779
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Kankeronderzoekfonds-Limburg/activiteiten/Collecteer-mee-tijdens-de-Limburgse-Collecteweek/22779 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij met een paar uur van je kostbare tijd, kostbaar onderzoek naar kanker in Limburg ondersteunen? Collecteer dan mee tijdens de Limburgse Collecteweek!

Uitgebreide omschrijving

1 op de 3 mensen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Het is daarmee doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Elk jaar overlijden er ruim 47.000 duizend mensen aan kanker.


Kankeronderzoekfonds Limburg financiert baanbrekend en veelbelovend onderzoek naar kanker. Onderzoek dat uitgevoerd wordt in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen. Onderzoek dat kostbaar is in zowel geld als tijd. 

Help jij mee met een paar uur van je kostbare tijd voor kostbaar onderzoek? 


Collectant straatcollecte

Tijdsbesteding: 3 tot 4 uur tijdens de Limburgse Collecteweek

De Limburgse Collecteweek vindt in 2021 plaats van maandag 10 tot en met zaterdag 15 mei


Functieomschrijving

Van maandag 10 mei tot en met zaterdag 15 mei 2021 collecteren wij in vele Limburgse gemeenten tijdens de Limburgse Collecteweek.


Als collectant tijdens de Limburgse Collecteweek:

  • Collecteer je op drukke plekken in jouw stad of dorp
  • Collecteer je in teamverband of alleen
  • Ben je ambassadeur van Kankeronderzoekfonds Limburg
  • Draag je bij aan baanbrekend onderzoek naar kanker in Limburg


Jij bent:

  • Minimaal 16 jaar
  • Enthousiast en betrouwbaar
  • Niet bang om op mensen af te stappen


Wij bieden:

  • Een “Kijkje in de keuken” bij het Maastricht UMC+
  • Een goed gevoel
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Kankeronderzoekfonds Limburg

Kankeronderzoekfonds Limburg steunt sinds 2008 - met giften van donateurs, bedrijven en stichtingen - medisch wetenschappelijk kankeronderzoek. Het Kankeronderzoekfonds Limburg is een regionaal fonds. Uw gift gaat dan ook naar onderzoek in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen waar artsen en onderzoekers zich hard maken voor een wereld waarin kanker steeds beter behandeld kan worden. Ze zetten in op het voorkomen en eerder ontdekken van kanker en werken aan effectieve en innovatieve behandeltechnieken. De veelbelovende resultaten geven hoop voor patiënten die nu en in de toekomst te maken krijgen met kanker. Onderzoek dat resulteert in goede zorg en betere behandeling, dichtbij in eigen regio.