Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Over Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Onder de rook van Venlo, in Tegelen ligt een prachtig museum op een sprookjesachtige locatie! Dit museum heeft een unieke verzameling historische keramiek en toont verrassende exposities hedendaagse kunst. De bezoeker beleeft hier de geschiedenis van de regio, van de Romeinen tot en met grootmoeders puddingvormen. De knappe staaltjes vakmanschap die hier te zien zijn dwingen respect af. De schoonheid van de moderne kunst is adembenemend en is afkomstig van gerenommeerde kunstenaars uit heel Europa.
Álles in dit museum is gemaakt van klei of porselein, van oud tot modern. Er is ook een atelier bij waar de enthousiaste bezoekers zelf met klei aan de slag kunnen gaan tijdens een workshop of cursus. Tevens organiseert de Tiendschuur demonstraties met de 3D printer en de draaischijf. Sluit u aan bij ons team balievrijwilligers en wordt gastvrouw/heer en verwelkom onze bezoekers of sluit u aan bij ons team van de Technische Dienst.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Gastheer / Gastvrouw
Structureel werk · 3 uur/week
Tegelen
Gastheer / Gastvrouw
Hou je van keramiek? Heb je tijd?
Woon je in de buurt en ga je graag met mensen om?
Dan ben jij wellicht de nieuwe vrijwilliger die wij zoeken.
Geplaatst door Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen
Rondleider M/V
Structureel werk · Flexibele uren
Tegelen
Rondleider M/V
Lijkt het je leuk om kennis over keramiek en de geschiedenis hiervan over te dragen aan onze bezoekers dan is onze vacature iets voor jou!Geplaatst door Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

Foto's