Skip Sidebar

Over ons

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor ieder mens en in het bijzonder voor kinderen. Het aantal kinderen met overgewicht neemt toe. Slechts een beperkt aantal kinderen heeft een gezond eetpatroon en ...

OnderwijsKinderen & JongerenWelzijn
Deel
Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking

Over Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor ieder mens en in het bijzonder voor kinderen. Het aantal kinderen met overgewicht neemt toe. Slechts een beperkt aantal kinderen heeft een gezond eetpatroon en voldoende kennis over gezonde voeding. Het is daarom essentieel dat we kinderen op jonge leeftijd vertrouwd maken met ons voedsel, kinderen laten ervaren dat spinazie niet in blokjes in de diepvries groeit en dat melk van de koe komt. Onze ambitie is een bijdrage te leveren aan een gezonder voedingspatroon van kinderen.

Educatie: Food is Fun!
Door middel van leerstraten leren kinderen waar voeding vandaan komt en wat het effect van voeding is op hun gezondheid. Tijdens de leerstraten kunnen zij bij de teler en in de keuken gezonde voeding zien, voelen, ruiken, proeven, bereiden en zelf ontdekken hoe leuk en lekker gezond voeding is.

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking