Aansluiten bij uitstapjes en diverse activiteiten

Aansluiten bij uitstapjes en diverse activiteiten

Structureel werk · 1–4 uur/week · Start vanaf 26 nov 2021
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
BuitenEvenement & festivalSociaal contactNederlands
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Koraal
#47513
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Aansluiten-bij-uitstapjes-en-diverse-activiteiten/47513 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie vindt het leuk om aanwezig te zijn bij uitstapjes en binnen- en buitenactiviteiten?

Uitgebreide omschrijving

Bij uitstapjes denken we aan bijvoorbeeld meegaan naar een pretpark, met z’n allen lekker naar de stad of bioscoop, concerten of buitenoptredens. Onder binnen- en buitenactiviteiten vallen heel veel zaken zoals koken, kaarten, lekker in het bos uitwaaien, fietsen, op het binnenplein sporten of misschien heb jezelf hele leuke ideeën! Bijna niets is te gek.

Onze bewoners zijn bekend met een licht verstandelijke beperking. Dit betekent in praktijk dat je zaken duidelijk uit moet leggen en soms deze uitleg ook een keer moet herhalen. Het groepje waarmee je samen de activiteit onderneemt bestaat uit maximaal 5 personen, maar het kan ook op individuele basis. Alle bijzonderheden worden je verteld in ons kennismakingsgesprek. Je kunt te alle tijden met vragen bij de begeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders aanwezig. We vragen vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot 80 jaar, we hebben geen voorkeur voor man of vrouw. Dit vrijwilligerswerk is ook erg interessant voor scholieren die ervaring op willen doen!

Ben jij een rustig persoon, geduldig en standvastig? Ben je een gezelligheidsmens weet je de grenzen te bewaken? Vind je het leuk om samen met onze bewoners op pad te gaan en is een beetje creativiteit en zelfstandigheid een van je eigenschappen? Dan ben jij degene waar onze bewoners naar op zoek zijn.

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.