Skip Sidebar
Koraal

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Heb jij hart voor onze ouderen?

Heb jij hart voor onze ouderen?

Structureel werk · 1–4 uur/week · Start vanaf 12 jan 2022
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Koraal
#48487
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Heb-jij-hart-voor-onze-ouderen/48487 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie vindt het leuk om in de weekenden ondersteuning te geven bij diverse activiteiten?

Uitgebreide omschrijving

Hierbij denken we bijvoorbeeld aan wandelen, koken, terrasje pikken, gezelschapsspellen spelen en uitstapjes maken. Het vrijwilligerswerk kan voor de hele groep gelden, maar ook individuele activiteiten met onze bewoners behoort tot de mogelijkheden. Uitstapjes worden gemaakt met de regiotaxi, dus is het niet noodzakelijk dat je een eigen auto bezit. Het zou mooi zijn dat iemand hun dag komt doorbreken en ze even een ander gezicht gaan zien. We zijn blij met elk aanbod met je aanwezigheid in het weekend en sporadisch kan er ook een vraag zijn om buiten de weekenden ondersteuning te geven bij activiteiten. Maar je bepaalt zelf of dit gaat passen.


Onze senioren in de leeftijd van 70 tot 90 jaar zijn bekend met een matig verstandelijke beperking. De groep bestaat uit 1 man en 7 dames die houden van gezellige kletspraatjes. Bijna iedereen is mobiel en maakt gebruik van een rollator. Een persoon is volledig afhankelijk van de rolstoel, meerdere mensen maken bij het wandelen ook gebruik van een rolstoel.

Alle bijzonderheden worden je verteld in ons kennismakingsgesprek. Je kunt te alle tijden met vragen bij de begeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders aanwezig. We vragen vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot 80 jaar, we hebben geen voorkeur voor man of vrouw. Dit vrijwilligerswerk is ook erg interessant voor studenten die ervaring op willen doen!


Ben jij een rustig persoon en heb je het inlevingsvermogen voor onze bewoners? Ben je een gezelligheidsmens, respectvol en in staat om een rolstoel te duwen? Vind je het leuk om samen met onze bewoners op pad te gaan? Dan ben jij degene waar onze bewoners naar op zoek zijn.


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Koraal > Heb jij hart voor onze ouderen?

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.