Tijd voor het besturen van de elektrische huifwagen?

Tijd voor het besturen van de elektrische huifwagen?

Structureel werk · 0–4 uur/week
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
VervoerOndersteunend werkSociaal contact
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Koraal
#18735
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Tijd-voor-het-besturen-van-de-elektrische-huifwagen/18735 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om een elektrische huifwagen te besturen.

Uitgebreide omschrijving

Deze zetten wij in voor het vervoer van onze bewoners van en naar activiteiten buiten hun woning.

Zowel rolstoelgebruikers als mobiele bewoners van alle doelgroepen maken gebruik van de elektrische huifwagen. De activiteiten bestaan uit kerkbezoek, diverse activiteiten welke worden georganiseerd door onze afdeling Team Vrije Tijd en lekker toeren op individuele vraag van de bewoner. Dit kan zowel op het eigen terrein zijn maar ook op de openbare weg.


De huifwagen wordt 7 dagen per week ingezet. Vrijwilligers kunnen aangeven op welke uren, dagen, avonden en weekenden ze beschikbaar willen zijn en zullen door een collega vrijwilliger worden ingeroosterd. Daar waar nodig zal professionele begeleiding aanwezig zijn in de ondersteuning naar onze bewoners. Vrijwilligers moeten minimaal in het bezit zijn van een bromfietscertificaat, de voorkeur gaat uit naar mensen die in het bezit zijn van rijbewijs B. Na het afleggen van een proefrit, afgesloten met een goed resultaat, kun je meteen aan de slag.


Ben jij de betrouwbare, geduldige vrijwilliger die het leuk vind om onze cliënten onvergetelijke momenten te bezorgen door de elektrische huifwagen te besturen en hier tijd voor vrij te maken? Dan is deze vacature op je lijf geschreven.


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan.

Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen.

Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering.

Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek.

Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.