Wandel je graag en wil jij onze bewoner meenemen?

Wandel je graag en wil jij onze bewoner meenemen?

Structureel werk · Flexibele uren
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Koraal
#41842
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/Wandel-je-graag-en-wil-jij-onze-bewoner-meenemen/41842 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik ben een jonge man van 32 jaar met een meervoudige handicap en hoop een maatje te vinden die met me gaat wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Bij het wandelen maak ik gebruik van een rolstoel en geniet van alle individuele aandacht. Het zou fijn zijn wanneer er regelmaat zit in de bezoekmomentjes, want hier kijk ik echt naar uit. Maar je mag zelf invullen hoe vaak en wanneer je komt. Wanneer we elkaar wat beter kennen dan kunnen wij onze activiteiten uitbreiden door bijvoorbeeld met de rolstoelfiets er op uit te gaan of ergens een ijsje te gaan eten. Ook is het mogelijk dat je gevraagd wordt voor ondersteuning bij een andere activiteit, maar dit gaat altijd in overleg.

Alle bijzonderheden over mij wordt je verteld in ons kennismakingsgesprek. Je kunt ten alle tijden met vragen bij de groepsbegeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders aanwezig.

Heb jij een beetje ervaring met mensen met een verstandelijke handicap en kun jij je inleven in hun wereld? Ben je een doorzetter en kun je tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk? Spreekt deze vacature je aan, twijfel niet en reageer. Je bent van harte welkom!


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.