Skip Sidebar
Koraal

Koraal

Non-profit

Over ons

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
enthousiaste vrijwilliger voor meervoudig gehandicapte jongen van 17 jaar

enthousiaste vrijwilliger voor meervoudig gehandicapte jongen van 17 jaar

Structureel werk · 1–4 uur/week · Start vanaf 16 sep 2021
Panheelderweg 3, 6097 AH Heel, Nederland
NederlandsMaatje & buddy
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Koraal
#45256
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Koraal/activiteiten/enthousiaste-vrijwilliger-voor-meervoudig-gehandicapte-jongen-van-17-jaar/45256 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht : een enthousiaste vrijwilliger voor onze meervoudig gehandicapte zoon van 17 jaar.

Uitgebreide omschrijving

Hij is autistisch, licht verstandelijk beperkt en rolstoelafhankelijk. Een meestal vrolijke gezellige jongen die vanwege zijn autisme veel behoefte heeft aan duidelijkheid, structuur en gevoel van veiligheid. Hij houdt van (kleine) uitjes, uitstapjes met het OV en is groot fan van Limburgse dialect-muziek. Vanwege de complexiteit van zijn beperking is een achtergrond in de zorg en (ruime) kennis van autisme noodzakelijk om tijdig te herkennen als hij ergens mee zit en vanwege zijn lichamelijke beperkingen. Een vergoeding is bespreekbaar. Interesse ? Neem contact met ons op.


Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover wordt je alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Heel Activiteiten > Koraal > enthousiaste vrijwilliger voor meervoudig gehandicapte jongen van 17 jaar

Over Koraal

St. Anna biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. Maar het zijn onze vrijwilligers die hun leven verder verrijken. Je bent als vrijwilliger van onschatbare waarde en geeft extra kleur aan de zorg. Dankzij jouw inzet en betrokkenheid kun je écht iets betekenen voor onze cliënten. Een bezoekje, jouw aandacht, samen iets ondernemen: het draagt bij aan de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Het werken als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en je kunt ervaring opdoen in het werken met mensen met een beperking.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen betekenen voor onze cliënten. Onze vrijwilligers zijn actief op de meest uiteenlopende gebieden. Van facilitair en techniek tot agrarisch en groen.