Skip Sidebar

Limburgs Museum

Non-profit

Over ons

Het Limburgs Museum is het museum voor cultuur en geschiedenis in Limburg. Het museum vertelt de verhalen van Limburg in het museum in Venlo, maar ook op locatie in heel Limburg en online ...

Kunst & cultuurKinderen & JongerenOuderen
Deel

Medewerker Balie/Winkel (gastheer/gastvrouw) voor de weekenden

Structureel werk · 7–10 uur/week
Keulsepoort 5, 5911 BX Venlo, Nederland
ReceptieEngelsNederlandsWinkelBestuurGastheer/vrouwAdvies & MentoringSociaal contactDuitsComputer
Kunst & cultuurKinderen & JongerenOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Limburgs Museum
#43774
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Limburgs-Museum1/activiteiten/Medewerker-BalieWinkel-gastheergastvrouw-voor-de-weekenden/43774 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als gastheer/gastdame draag je bij aan een plezierig bezoek aan het museum. Je ontvangt gasten, je werkt met een kassa en verkoopt producten uit de museumwinkel

Uitgebreide omschrijving

Ter versterking van ons huidige team zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers ter ondersteuning van de medewerkers balie/winkel in de weekenden.

Je vindt het leuk om bezoekers in ons museum te ontvangen, ze wegwijs te maken en van informatie te voorzien. Je bent hét visitekaartje van het museum!

Wij vragen:

·        Ten minste MBO werk- en denkniveau

·        Affiniteit met musea en (Limburgse) cultuur

·        Ervaring of interesse in de functie medewerker balie/winkel

·        Ervaring met MS Office

·        Goede beheersing Nederlandse taal, beheersing Duitse en Engelse taal is een pré

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van € 3 per uur. De reguliere werktijden zijn van 10.00 tot 17.15 uur, inclusief een half uur pauze. Je dient hele werkdagen beschikbaar te zijn, met name in de weekenden.

Interesse in de functie? Kijk voor meer informatie over de wervingsprocedure op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Venlo > Venlo Activiteiten > Limburgs Museum > Medewerker Balie/Winkel (gastheer/gastvrouw) voor de weekenden

Over Limburgs Museum

Het Limburgs Museum is het museum voor cultuur en geschiedenis in Limburg. Het museum vertelt de verhalen van Limburg in het museum in Venlo, maar ook op locatie in heel Limburg en online. Het Limburgs Museum biedt verrassende perspectieven op het verleden, heden en toekomst van Limburg en de wereld om ons heen.
De verhalen van Limburg worden geprogrammeerd langs drie inhoudelijke en maatschappelijke themalijnen:
* Cultuur en identiteit
* Transformatie
* Euregio
Deze themalijnen zijn leidend in de programmering van tentoonstellingen en de vaste presentaties van het Limburgs Museum.