Skip Sidebar

Over ons

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijsArmoedebestrijding
Deel
Laat weten hoe jij kan helpen!

Laat weten hoe jij kan helpen!

Taak
Cortenstraat 7, 6211 HT Maastricht, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nederlandse Rode Kruis afdeling Maastricht, Meerssen, Mergelland
#29923
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Nederlandse-Rode-Kruis-afdeling-Maastricht-Meerssen-Mergelland/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/29923 om je aan te melden

Contactpersoon

Ned. Rode Kruis afd. Maastricht MergellandStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Nederlandse Rode Kruis afdeling Maastricht, Meerssen, Mergelland

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je op blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom.

Voor jou en voor hen staan we klaar. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand bij je in de buurt. Om je te helpen als je dat nodig hebt.