Skip Sidebar

Over ons

RCG en Roncalli zijn dé zorgcentra voor de inwoners van Roermond en omstreken. In onze zorgcentra zijn zo’n 200 vrijwilligers actief om elke dag gewoon bijzonder voor onze cliënten te maken ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
De cliëntenraad van zorgcentrum RCG / Roncalli zoekt nieuwe leden

De cliëntenraad van zorgcentrum RCG / Roncalli zoekt nieuwe leden

Project (Tijdelijk) · 1–3 uur/week · Start vanaf 1 mei 2021
Proteion Roncalli, Oranjelaan 79, Roermond, Limburg 6042 BK, Nederland
OnderzoekHulpverleningOndersteunend werkBegeleidingCoördinerenBestuurAdministratieSociaal contactZorg
WelzijnOuderenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Proteion RCG & Roncalli
#39292
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Proteion-RCG--Roncalli/activiteiten/De-clientenraad-van-zorgcentrum-RCG--Roncalli-zoekt-nieuwe-leden/39292 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots?
De cliëntenraad van RCG/Roncalli zoekt nieuwe leden.
Zet jij je graag als vrijwilliger in voor de bewoners

Uitgebreide omschrijving

De cliëntenraad van zorgcentrum RCG&Roncalli zoekt nieuwe leden. 

Zet jij je graag als vrijwilliger in voor de bewoners van RCG & Roncalli en de aanleunende servicecomplexen? Dan pas je bij ons!

De cliëntenraad is op zoek naar wettelijke vertegenwoordigers, die de belangen van onze cliënten behartigen. Jij wordt die verbindende schakel tussen de cliënten en de organisatie en denkt mee over het cliëntenbelang! 

Welke uitdaging ga jij aan? 

Deelname aan de cliëntenraad is vrijwilligerswerk voor een aantal uren op jaarbasis. 

Wij denken aan familie van een cliënt of mantelzorger; heb je ervaring in de zorg of voel je je maatschappelijk betrokken bij de zorg in het algemeen? Ben je oplossingsgericht en kun je zaken goed verwoorden? Reageer dan snel. 

De cliëntenraad bestaat uit 7 leden. Via een van de leden is de cliëntenraad vertegenwoordigd in de centrale cliëntenraad van Proteion. 

Je wordt benoemd als lid van de cliëntenraad voor een periode van 4 jaar. Je bent lid op vrijwillige basis. Naast een vrijwilligersvergoeding bieden wij voor de kilometers naar de vergadering een reis- en onkostenvergoeding. 

Jij wordt echt onderdeel van de cliëntenraad en denkt namens onze cliënten actief mee over een zo optimaal mogelijke kwaliteit van zorg. 

Interesse? Neem dan contact op met Proteion Roncalli via tel.: 0475-371700 of mail: [email protected] of Proteion RCG via tel.: 088-8502300 of mail: [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > Proteion RCG & Roncalli > De cliëntenraad van zorgcentrum RCG / Roncalli zoekt nieuwe leden

Over Proteion RCG & Roncalli

RCG en Roncalli zijn dé zorgcentra voor de inwoners van Roermond en omstreken. In onze zorgcentra zijn zo’n 200 vrijwilligers actief om elke dag gewoon bijzonder voor onze cliënten te maken.

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling.
Bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, samen een wandeling maken, een praatje maken, foto’s bekijken, een spelletje op de iPad doen, samen een boodschap doen in de stad, ondersteunen bij een eet- of sfeermoment, als gastvrouw… Er is altijd wel een bezigheid die goed aansluit bij uw interesses en talenten. Bij Proteion RCG en Roncalli worden de vrijwilligers ondersteund vanuit het Uitpunt. Het Uitpunt leent bijvoorbeeld materialen uit, organiseert activiteiten en ondersteunt de verenigingen binnen RCG en Roncalli.

Uw inzet als vrijwilliger is heel belangrijk voor het welzijn van onze cliënten. Zij genieten van uw aandacht! En dat maakt vrijwilliger zijn zo bijzonder.

Binnen Proteion gebeurt zóveel bijzonders. Gewone, dagelijkse dingetjes, die voor een cliënt of een collega een wereld van verschil maken. Kleine gebaren die een glimlach op het gezicht toveren, oprechte aandacht en waardering. Dat mag je best bijzonder noemen. En dat elke dag; 24/7. We zijn er altijd als het nodig is.
Daarom is onze slogan: elke dag gewoon bijzonder.