Heerlen / Geleen: hulpvraag mbt gedoneerde goederen

Heerlen / Geleen: hulpvraag mbt gedoneerde goederen

Structureel werk · 1–40 uur/week · Start vanaf 25 jul 2021
Wijngaardsweg 12, 6412 PJ Heerlen, Nederland
Ontwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Dit is watersnood gerelateerd
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#43922
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Provincie-Limburg/p2p-activiteiten/Heerlen--Geleen-hulpvraag-mbt-gedoneerde-goederen/43922 om je aan te melden

Samenvatting

Locatie is een inzamelpunt voor gedoneerde goederen watersnood. Verplaatsen van goederen, sorteren, vervoeren van goederen en alle daarbij horende taken.

Uitgebreide omschrijving

Op deze locaties in Heerlen en Geleen zijn vele gedoneerde goederen binnen gekomen bedoeld voor de door watersnood getroffen mensen.

De goederen moeten nog verspreid worden naar de diverse locaties waar de nood-/hulpvraag is. Om dit te bewerkstelligen is er hulp van mensen nodig om alles te sorteren, de goederen te slepen/tillen en mogelijk vervoeren naar de desbetreffende locaties.


Er zijn dagelijks mensen aanwezig tussen 10.00u en 18.00u. Op die tijdstippen zijn er dan ook vrijwilligers nodig. Elk uur is al winst, dus het is niet noodzakelijk om een hele dag aanwezig te zijn.

De vraag is naar circa 5 mensen gedurende de dag (dus 10 mensen met elk een halve dag kan ook) voor in ieder geval de aankomende week. Van daaruit wordt bekeken of de hulpvraag verlengt moet worden.


Het betreft hier dus 2 locaties, die samenvallen onder 1 beheer. Welke locatie het wordt, wordt vaak de dag/avond ervoor afgestemd. Soms is men ook op beide locaties actief.


Tips om rekening mee te houden;

  • Neem handschoenen mee; niet alle gedoneerde goederen zijn schoon, latex handschoentjes zijn dan fijn.
  • Draag oude kleding waar je goed in kan bewegen en wat vuil mag worden


Bij bericht proberen we zo snel mogelijk te reageren, maar het kan zijn dat er toch wat tijd overheen gaat. Onze excuses hiervoor en bij voorbaat dank voor het begrip.


Liever deelnemen aan een whatsappgroep waarbij dagelijks contact is met betrekking tot meerdere hulpvragen? Ook dat kan! Geef het even aan in je bericht, en we zullen de link naar de whatsapp groep zsm doorsturen

Hoe kom ik er?

Oude PostNL distributiecentrum
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over #WijZijnVrijwilligers

Op #WijZijnVrijwilligers kunnen vrijwilligers, burgerinitiatieven en organisaties elkaar vinden.