Heuvelland: Maaltijden uitdelen / Hulpvragen ophalen

Heuvelland: Maaltijden uitdelen / Hulpvragen ophalen

Structureel werk · 3–25 uur/week
Geulle, Limburg, Nederland
Koken & etenSociaal contact
Ontwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Dit is watersnood gerelateerd
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#43999
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Provincie-Limburg/p2p-activiteiten/Heuvelland-Maaltijden-uitdelen--Hulpvragen-ophalen/43999 om je aan te melden

Samenvatting

In het Heuvelland zijn we nog op zoek naar mensen die mee willen helpen met maaltijden uitdelen en (deels) koken

Uitgebreide omschrijving

In de regio Heuvelland zijn we op zoek naar mensen die willen ondersteunen bij het verstrekken en mogelijk (deels) bereiden van maaltijden op locatie.

Op dit moment is er 1 locatie waarop dit gebeurt, namelijk in Geulle. De verwachting is echter dat er er op korte termijn nog een locatie bijkomt.


Naast het verdelen van de maaltijden (mensen komen nu de maaltijden op 1 vaste plek ophalen) is dit ook een moment van luisteren en ophalen. Vele mensen willen hun verhaal even kwijt en nieuwe hulpvragen (op welke locatie nog hulp nodig is en met wat) worden vaak aangegeven tijdens het ophalen van de maaltijd. Het is dus fijn als je bereid bent om deze gesprekken ook aan te gaan, al is het niet iets wat moet.


Maaltijden verstrekken is dagelijks vanaf 17.00u. Duur is verschillend, afhankelijk van de hoeveelheid maaltijden en uiteraard de gesprekken die er uit voort komen. Ter indicatie kan een eindtijd van ongeveer 19.30u aangehouden worden.


Bij bericht proberen we zo snel mogelijk te reageren, maar het kan zijn dat er toch wat tijd overheen gaat. Onze excuses hiervoor en bij voorbaat dank voor het begrip.


Liever deelnemen aan een whatsappgroep waarbij dagelijks contact is met betrekking tot meerdere hulpvragen? Ook dat kan! Geef het even aan in je bericht, en we zullen de link naar de whatsapp groep zsm doorsturen

Namens stichting Bergse Kracht; bedankt!

Het is niet noodzakelijk om dit dagelijks te doen, als je 1 avond kan komen helpen is dat ook al fijn! We hebben ondersteuning nodig voor circa 2 tot 3 mensen per avond. We controleren op dagbasis (avond ervoor) of de vraag actueel is.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over #WijZijnVrijwilligers

Op #WijZijnVrijwilligers kunnen vrijwilligers, burgerinitiatieven en organisaties elkaar vinden.