Resto VanHarte zoekt voor locatie Velden een vrijwilliger in de functie van Kok

Resto VanHarte zoekt voor locatie Velden een vrijwilliger in de functie van Kok

Structureel werk · 6–8 uur/week
Schandeloseweg 1, 5941 CP Velden, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & etenSociaal contact
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Resto VanHarte
#47891
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Resto-VanHarte2/activiteiten/Resto-VanHarte-zoekt-voor-locatie-Velden-een-vrijwilliger-in-de-functie-van-Kok/47891 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor koken? Kan jij met minimale middelen een heerlijk driegangendiner bereiden, samen met vrijwilligers met verschillende achtergronden?

Uitgebreide omschrijving

Meld je nu aan als kok voor Resto VanHarte Venlo locatie Velden.

  

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

 

Werkzaamheden

De kunst is om een heerlijk, gezond én betaalbaar driegangenmenu samen te stellen. Je bereid de maaltijd in een team van vrijwilligers in de keuken. Je doet inkopen en verdeelt de keukenwerkzaamheden binnen het team. Je wordt in je werkzaamheden ingewerkt, ondersteund en gecoacht door professionals van Resto VanHarte.

 

Vaardigheidseisen        

Uiteraard mag een passie voor koken niet ontbreken! Kennis en ervaring van het koks vak heeft onze voorkeur en is een pré. Samenwerken is een groot goed bij VanHarte. Je bent sociaal en vriendelijk en een echte teamplayer.

 

Bijzonderheden

Alle kennis van bijna 16 jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma) en gezond budget koken .

 

Resto VanHarte Venlo

Op meer dan 50 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Venlo is Resto VanHarte gevestigd bij 3 verschillende locaties. Deze vacature is beschikbaar voor de volgende locaties:

 

Venlo locatie VELDEN

Wanneer: op donderdagen vanaf 13.00 uur tot plm. 20.30 uur

 

Kijk voor meer informatie op onze website en Facebookpagina

 

Interesse?

Neem contact op met Marga Marissen, Horecamanager,.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Resto VanHarte

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.