Hond uitlaten

Hond uitlaten

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 maanden
Vanuit huis
BuitenDieren verzorgenDe hond uitlatenOndersteunend werkNederlands
Mensen met een beperkingDierenwelzijnNatuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
#53723
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Roermond-Voor-Elkaar/p2p-activiteiten/Hond-uitlaten/53723 om je aan te melden

Samenvatting

IK ben 33 jaar en door (tijdelijk) gebrek aan zorg zoek ik iemand die een aantal keer per week mijn labradoodle wil uitlaten. Dagen en tijdstip in overleg.

Uitgebreide omschrijving

Door omstandigheden ontvang ik momenteel minder thuiszorg, waardoor ik niet genoeg energie heb om dagelijkse bezigheden op te pakken. Het uitlaten van mijn hond vraagt nu veel van mij, waardoor ik hiervoor ondersteuning zoek. Mijn hond is in opleiding tot hulphond om mij in de toekomst ook met veel zaken te kunnen ondersteunen.

Ik zoek iemand die mijn hond 2 á 3 keer in de week uit kan laten, in overleg. Ik kan me voorstellen dat het misschien afschrikt dat het om een hulphond in opleiding gaat, maar dat is absoluut niet nodig.


Wil je meer weten of heb je interesse, reageer dan even op deze advertentie.


Woonachtig in de buurt van Camillushof

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Roermond Voor Elkaar

Actief Roermond, wil zoveel mogelijk mensen vanuit hun passie en talenten in beweging brengen om zich in te zetten voor de buurvrouw, die meneer op de hoek, het buurtfeest en de sportvereniging. Eigenlijk gewoon voor elkaar! Hoe dan? Wij kunnen je daarbij ondersteunen met het verbreden van kennis en vaardigheden en je in contact brengen met organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Ons team bestaat uit twee deskundige adviseurs, die ook ingezet kunnen worden als Goed Geregeld Adviseur.
Actief Roermond, sterk in vrijwilligerswerk.