Skip Sidebar
Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden

Sociale Onderneming

Over ons

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Timmertalenten gezocht

Timmertalenten gezocht

Structureel werk · 2 uur/week
Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden, Nederland
Ondersteunend werkOnderwijsCoördinerenBestuurSociaal contactMaatje & buddyKlussenBuiten
WelzijnBuurt & omgevingNatuur & Milieu
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sociaal Centrum Eijsden
#30675
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Sociaal-centrum-eijsden/activiteiten/Timmertalenten-gezocht/30675 om je aan te melden

Contactpersoon

Maureen van BrandenburgStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ben jij handig met gereedschap? Dan kunnen we vanaf april 2021 jouw hulp goed gebruiken!

Uitgebreide omschrijving

In 2019 en 2020 is het voormalige Groene Kruisgebouw klaargemaakt voor gebruik. Het is nu tijd om de handen uit de mouwen te steken voor een grote tuinverbouwing!


Wat vragen wij van jou?

Samen met andere vrijwilligers gaan we aan de slag met de verbouwing van de voor-, achter- en zijtuinen (o.b.v. ontwerpschets). Wat betreft het grove werk betreft dit: graven, sjouwen en de bouw van een tuinkamer, tuinhuis, kippenhok en moestuinbakken uit gerecycled sloopmateriaal.


Wat levert het op?

In de tuin werken is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook nog eens heel gezellig! De tuinverbouwing doen we namelijk met een leuke groep vrijwilligers. Daarnaast is het geweldig om uiteindelijk het resultaat te zien van een tijd hard werken: hier gaan nog veel mensen de komende tientallen jaren van genieten!

Hoe kom ik er?

Fiets: stalling aanwezig. Auto: parkeren voor de deur (ook MiVa). Trein/bus: station en bushalte op 5 min. loopafstand.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden blaast het voormalige Groene Kruisgebouw nieuw leven in. We bieden organisaties en burgerinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte om een plek te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, 'gewoon' een kop koffie kunnen drinken en zich gezien voelen.