Skip Sidebar

Over ons

Stichting Groen Licht helpt mensen om beter mee te doen (participeren) in onze maatschappij. Taal is de sleutel tot meedoen. We geven taallessen aan anderstaligen.
Soms is er meer nodig dan taalles om ...

OnderwijsVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Deel
Medewerker kruidentuin Steyl m/v

Medewerker kruidentuin Steyl m/v

Structureel werk · 2–3 uur/week
Sint Michaelstraat, 5935 BL Steyl, Nederland
OnderwijsVluchtelingen & MinderhedenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Stichting Groen Licht NML
#41876
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-Groen-Licht-NML/activiteiten/Medewerker-kruidentuin-Steyl-mv/41876 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vindt jij het fijn om in het groen bezig te zijn? Dan hebben wij jouw graag in ons team.

Uitgebreide omschrijving

Robertskruidentuin is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zowel mannen als vrouwen, die ons team willen versterken. Bij Robertskruidentuin draait alles om het leveren van eetbare bloemen, kruiden en fruit aan lokale restaurants, en het organiseren van diverse activiteiten en rondleidingen door onze prachtige tuin met grotten.

Wat bieden wij:

  • Een unieke kans om deel uit te maken van een boeiend initiatief dat de gemeenschap verbindt en de schoonheid van de natuur viert.
  • Leerzame ervaringen over kruiden, bloemen en fruitbomen onder begeleiding van onze deskundige, Robert.
  • De mogelijkheid om als gastheer/gastvrouw te fungeren tijdens de weekenddagen, waarbij je bezoekers verwelkomt en hen begeleidt tijdens hun ontdekkingstocht door onze tuin.

Wat zoeken wij:

  • Vrijwilligers die één dagdeel per week beschikbaar zijn in de ochtend van 09.00 tot 12.00 om te helpen in de tuin en alles te leren over de kruiden en bloemen.
  • Gastheren/gastvrouwen voor in het weekend, tussen 11.00 tot 16.00 uur.
  • Zelfstandige en teamgerichte individuen die een passie hebben voor tuinieren en plezier beleven aan het delen van kennis met anderen.
  • Personen die niet bang zijn om hun mening te uiten en constructief bij te dragen aan het verbeteren van onze activiteiten.

Voel jij je geroepen om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan onze prachtige tuin? Neem dan contact op met Robert van Tilbourgh via onderstaande contactgegevens:

E-mail: [email protected] Mobiel: 0636096008

Je bent ook van harte welkom om eerst de sfeer te komen proeven in onze bijzondere tuin. Zien wij jou binnenkort?

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Steyl Activiteiten > Stichting Groen Licht NML > Medewerker kruidentuin Steyl m/v

Over Stichting Groen Licht NML

Stichting Groen Licht helpt mensen om beter mee te doen (participeren) in onze maatschappij. Taal is de sleutel tot meedoen. We geven taallessen aan anderstaligen.
Soms is er meer nodig dan taalles om jou hiermee te helpen. Daarom geven wij ook ondersteuning en trainingen. Zo wordt wonen, leven en werken in Nederland makkelijker. Het verbetert je contacten met anderen en vergroot je zelfstandigheid.
Iedereen is anders. Wij kijken naar wat jij nodig hebt.