Vrijwilliger kasteelterras en kassa

Vrijwilliger kasteelterras en kassa

Taak · 4–8 uur
Huysdijk 4, 6065 AX Montfort, Nederland
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Kasteel Montfort
#52164
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-Kasteel-Montfort/activiteiten/Vrijwilliger-kasteelterras-en-kassa/52164 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

U zorgt samen met het team voor openstelling van het kasteel, verkoop van entreebewijzen, verkoop van dranken, koffie en vlaai op ons terras.

Uitgebreide omschrijving

Kom jij Team Kasteel Montfort versterken? Samen zetten we de schouders onder de openstelling en instandhouding van dit bijzondere rijksmonument. We zoeken versterking voor onze terras- en kassaploeg. Wil je je vanaf half april tot eind september hiervoor tenminste een dagdeel per week inzetten? Je zorgt dan samen met collega's voor het gastvrij ontvangen, bedienen en adviseren van onze bezoekers, het verkopen van dranken en gerechten maar ook van entreekaartjes en overige artikelen.


Wat bieden wij jou? Vrijwilliger zijn op kasteel Montfort is een leuke én nuttige vrijetijdsbesteding, waarbij je onderdeel bent van een team met enthousiaste en hulpvaardige collega’s. Werken op kasteel Montfort staat garant voor verbreden van je kennis over je eigen streek en voor interessante ontmoetingen met bezoekers uit alle windstreken. Samen houden we het kasteel in stand en dragen we z'n rijke geschiedenis uit.


Lijkt het je wat? Meld je dan aan als vrijwilliger. Stuur daarvoor een mail naar [email protected]. Geef hierin aan hoeveel tijd je hier wekelijk in zou willen stoppen. We vragen een beschikbaarheid van minimaal 1 dagdeel per week, waarbij je in de zomermaanden ook 1x per maand in het weekend meehelpt. Maar vaker is natuurlijk ook goed!


Heb je nog vragen? Laat die ons dan ook weten. Dan nodigen we je graag een keer uit voor een nadere kennismaking op het kasteel.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Kasteel Montfort

Openstelling en onderhoud van kasteel Montfort