Skip Sidebar

Over ons

Team Talentontwikkeling Volwassenen is een afdeling van Stichting Wel.Kom, welke activiteiten aanbiedt voor volwassenen waarbij ontmoeting centraal staat. Daarbij valt te denken aan taalactiviteiten, ...

Zorg & WelzijnBuurt & omgeving
Deel

Vrijwilliger computercursus

4–6 uur/week
Flexibele locatie
ComputerSociaal contactNederlandsOrganiseren
Zorg & WelzijnBuurt & omgeving
10 plaatsen over.
Deel activiteit
#44396
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Stichting-WelKom---ToV/activiteiten/Vrijwilliger-computercursus/44396 om je aan te melden

Samenvatting

We zijn op zoek naar een betrouwbare en gedreven vrijwilliger die cursisten wegwijs kan maken op digitaal gebied!

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een betrouwbare en gedreven vrijwilliger die er voldoening uit haalt om cursisten wegwijs te maken op digitaal gebied! Handigheid in het op kunnen stellen van eenvoudige handleidingen voor de cursisten, is eveneens een pré. De cursisten hebben hoofdzakelijk behoefte aan iPad-cursus en een basis computercursus.


De cursus zal structureel iedere week plaatsvinden in het gemeenschapshuis te Boukoul; ook staat er uiteraard een (onkosten)vergoeding tegenover. De voorkeur gaat ernaar uit om de cursus overdag plaats te laten vinden; zowel de dag alsook tijdstip zijn nog bespreekbaar.


Interesse in deze vrijwilligersfunctie? Bel/mail gerust, zodat we -eventueel onder het genot van een kopje koffie- kennis met elkaar kunnen maken!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Over Stichting Wel.Kom - ToV

Team Talentontwikkeling Volwassenen is een afdeling van Stichting Wel.Kom, welke activiteiten aanbiedt voor volwassenen waarbij ontmoeting centraal staat. Daarbij valt te denken aan taalactiviteiten, computercursussen, volksdansen, naailessen, etc.
10 plaatsen over.
Deel activiteit