Receptievrijwilliger

Receptievrijwilliger

Structureel werk · 2–4 uur/week
Slachthuisstraat 111, 6041 CB Roermond, Nederland
Gastheer/vrouwReceptie
Kunst & cultuurKinderen & JongerenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
The Movement Roermond
#77268
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/The-Movement-Roermond/activiteiten/Receptievrijwilliger/77268 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Leuke vrijwilligersfunctie in een gezellig team! Koffie zetten, mensen de weg wijzen, en gezellig kletsen met onze leden.

Uitgebreide omschrijving

Voor de avonduren zoeken wij nog een receptievrijwilliger (minimaal 18 jaar oud) die het leuk vind om aan onze receptiebalie te zitten.


TAKEN

  • Drankjes verkopen aan de balie
  • Leden en bezoekers de weg wijzen
  • Aanspreekpunt voor eenvoudige vragen
  • Een afwasje wegwerken of een wasje draaien
  • Indien je het leuk vind, uithelpen bij culturele evenementen


LEUKE ZAKEN

  • Dagelijks komen er mensen over de vloer om te dansen, te vergaderen, of een event te bezoeken. Je maakt gauw kennis met gezellige mensen en komt terecht in een leuk team van vrijwilligers en docenten. De sfeer in ons pand is relaxed en laagdrempelig.


  • Je mag gratis onze cultuurevents bezoeken! Live muziek, dansshows, inspirerende kennis avondjes. Daarnaast organiseren we ieder jaar een vrijwilligers barbecue en een kerstborrel. Bovendien krijg je een leuke outfit van The Movement om tijdens je aanwezigheid te dragen.


  • Je draagt bij aan een veilige omgeving voor onze jongste dansers (al vanaf 2.5 jaar oud!)


Heb jij een voorliefde voor cultuur, jongeren, dans, en toffe events? En zie jij je zelf terug achter de balie in The Movement? Stuur ons dan een bericht! Wij kunnen altijd versterking gebruiken!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over The Movement Roermond

The Movement Roermond is een multifunctionele culturele broedplaats! We organiseren te gekke culture events, verhuren creatieve ruimtes en zijn een grote, moderne dansschool met diverse soorten dansstijlen. Daarnaast bieden we een podium aan talentvolle makers uit onze regio.