Gastvrouwen-of heren

Gastvrouwen-of heren

Structureel werk · 4–8 uur/week
Willem Ii Singel 17, 6041 HP Roermond, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactZorg
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Toon Hermans Huis
#27066
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Toon-Hermans-Huis/activiteiten/Gastvrouwen-of-heren/27066 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken gastvrouwen-of heren die met aandacht, begrip en warmte een luisterend oor kunnen bieden aan onze gasten.

Uitgebreide omschrijving

Spreekt het jou aan om onze gasten te ontvangen en een luisterend oor te bieden? Ben je in staat om onze gasten ondersteuning te bieden met aandacht, begrip en warmte? Kun je je vinden in de visie van ons huis? Dan ben jij de vrijwillige professional waar we graag kennis mee maken!

Wij bieden je zinvol vrijwilligerswerk in een fijn team van betrokken collega’s waar je ruimte krijgt om je talenten te ontplooien.

Wij zorgen voor een vrijwilligerscontract, een WA- en ongevallenverzekering en onkostenvergoeding. Tijdsbesteding: 1 tot 2 dagdelen per week (4-8 uur).

Naast motivatie en betrokkenheid zijn samenwerken, enthousiasme, empathie, dienstbaarheid en gastvrijheid sleutelwoorden. 

Je krijgt er veel waardering en voldoening voor terug! Als je geïnteresseerd bent kun je een motivatiebrief sturen naar: [email protected]

We nodigen jongere mensen, mannen en mensen met een migratie achtergrond uitdrukkelijk uit om te solliciteren. Meer info is te vinden op onze website www.toonhermanshuisroermond.nl onder het kopje ‘vrijwilliger worden’ of neem contact op met Lucinda Lodenstein, tel 06-16983859 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Het Toon Hermans Huis ligt centraal gelegen in de stad, nabij het station
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Toon Hermans Huis

Wij ondersteunen (ex)patiënten met kanker door een aanbod van inloop en lotgenoten contacten en een gevarieerd aanbod van ontspannende en creatieve activiteiten.