Fietsreparateur

Fietsreparateur

Taak · 2–4 uur
Roermond, Limburg, Nederland
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Vincentius Roermond
#77151
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Vincentius-Roermond/activiteiten/Fietsreparateur/77151 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Fietsen repareren om je medemens te helpen

Uitgebreide omschrijving

Vincentius is een goede doelen vereniging, en dit al 165 jaar lang.

Fijn dat je dit  leest, want wij hebben je hard nodig. Ben je handig en kun je fietsen maken, twijfel niet en neem contact met ons op.

Wij leveren nl. gebruikte fietsen aan mensen die weinig geld hebben om naar school of werk te fietsen. Deze fietsen zijn niet nieuw en hebben wat aanpassingen nodig om weer bruikbaar en veilig de weg op te kunnen gaan.

Onze huidige fietsenmaker doet dit vrijwilligerswerk al 6 jaar en wij zijn super tevreden over hem, maar door omstandigheden is hij niet altijd inzetbaar.

Lijkt het je wat, en houd je ervan om in je eigen tempo wat te klussen aan fietsen, en zodoende Vincentius en je medemens wat te helpen, neem dan contact met ons op voor meer inlichtingen 06-23916961

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vincentius Roermond

Onze vrijwilligers bieden hulp aan mensen in een sociaal of financieel isolement. Die noodhulp (huisraad, overbrugging, fiets, witgoed) kan aangevraagd worden door hulpverleners, maatschappelijke instellingen of particulier. De benodigde fondsen worden verdiend in de kringloopwinkel vol ingeleverde kleding en huisraad en door uw donatie.