Skip Sidebar

Over ons

VluchtelingenWerk Nederland is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vluchtelingen en asielzoekers. Met duizenden vrijwilligers ondersteunen wij asielzoekers in de ...

Vluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Arbeidscoach

Arbeidscoach

Structureel werk · 4–12 uur/week
Carmelitessenstraat, 6041 CA Roermond, Nederland
BestuurSociaal contact
Vluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
VluchtelingenWerk Roermond
#18741
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/VluchtelingenWerk-Roermond/activiteiten/Arbeidscoach/18741 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vluchtelingen willen niets liever dan aan de slag. De stap van inburgering naar de arbeidsmarkt kan echter groot zijn. Veel vluchtelingen missen een netwerk.

Uitgebreide omschrijving

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je als arbeidscoach gekoppeld aan één of meerdere cliënten. Je brengt in kaart wat de capaciteiten en belemmeringen zijn. Zo maak je een inschatting van de mogelijkheden gebaseerd op de wensen, werkervaring en persoonlijkheid van je cliënt. Samen stellen jullie een trajectplan op en probeer je jouw cliënt te bemiddelen naar een mogelijkheid om werkervaring op te doen.


Als arbeidscoach is het ook mogelijk om te ondersteunen bij de trainingen die worden gegeven. In deze trainingen besteden we aandacht aan het verkrijgen van inzicht in competenties, vaardigheden, de beroepswens en kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt. Ben je hierin geïnteresseerd? Kijk dan ook eens bij de rol van arbeidscoach ONA!


Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij:

  • Een aanpakker
  • Goed in het leggen van contacten (of beschik je al over een groot netwerk)
  • In staat om iemand te motiveren en te ondersteunen

Dan is deze functie echt iets voor jou!


Wij bieden jou:


Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen. Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional. Flexibele werktijden die gemakkelijk in te plannen zijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over VluchtelingenWerk Roermond

VluchtelingenWerk Nederland is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vluchtelingen en asielzoekers. Met duizenden vrijwilligers ondersteunen wij asielzoekers in de opvangcentra en vluchtelingen die een nieuw bestaan opbouwen in gemeenten.