Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Structureel werk · 4–12 uur/week
Carmelitessenstraat, 6041 CA Roermond, Nederland
NederlandsBestuurSociaal contactMaatje & buddy
Vluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
VluchtelingenWerk Roermond
#18742
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/VluchtelingenWerk-Roermond/activiteiten/Werkvoorbereider/18742 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de locatie bij het vestigen van vluchtelingen.

Uitgebreide omschrijving

Als vluchtelingen in de gemeente Roermond een huis krijgen toegewezen ben jij het eerste aanspreekpunt van het COA, woningbouwvereniging en gemeente. Je maakt afspraken, vult formulieren in en plant afspraken in met vrijwilligers en verwerkt alles in het digitale dossier van cliënt. Je maakt fysieke dossiers aan en zorgt dat alles op rolletjes verloopt tijdens de eerste huisvestingsdag van de vrijwilliger die samen met de vluchteling op pad gaat.


Wij bieden jou:

Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen. Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional. VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding. Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over VluchtelingenWerk Roermond

VluchtelingenWerk Nederland is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de belangen van vluchtelingen en asielzoekers. Met duizenden vrijwilligers ondersteunen wij asielzoekers in de opvangcentra en vluchtelingen die een nieuw bestaan opbouwen in gemeenten.