Chauffeur AutoMaatje

Chauffeur AutoMaatje

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 11 feb 2021
Roermond, Limburg, Nederland
Vervoer
Welzijn
Activiteit Delen
Vijf Maatje op Maat
#36917
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Welkom-Maatje-op-Maat/activiteiten/Chauffeur-AutoMaatje/36917 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

AutoMaatje helpt met eigen vervoer minder mobiele plaatsgenoten tegen een kleine vergoeding te vervoeren

Uitgebreide omschrijving

Help mee minder mobiele plaatsgenoten naar een gewenste of noodzakelijke bestemming te brengen.

ANWB AutoMaatje heeft al een groot aantal vrijwillige chauffeurs, maar er komen steeds meer aanvragen voor ritjes binnen!

Wil je ook graag je steentje bijdragen en hulp bieden aan de mensen in je omgeving, meld je dan nu aan als chauffeur. Dit kan door op werkdagen contact op te nemen met ANWB AutoMaatje Vijf: van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 0475-345140 of via een mail naar [email protected].

Naast een goed gevoel iets voor je medemens te kunnen betekenen in deze tijd dat het er op aan komt, ontvang je als vrijwilliger voor elke gereden kilometer een vergoeding van € 0,35 We hopen van harte dat je mee kan doen, alvast erg bedankt! Samen komen we er wel! Voor meer informatie zie www.maatjeopmaatroermond.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vijf Maatje op Maat

Maatje op Maat is hét centrale punt voor inwoners van de gemeente Roermond voor een-op-een vragen voor hulp of ondersteuning.

Maatjes zijn vrijwilligers die met hun inzet een groot verschil maken in het leven van een ander. Zij helpen met het verminderen van eenzaamheid en sociaal isolement.

Wij hebben:
• KlusMaatjes
• AutoMaatjes
• AdministratieMaatjes
• BezoekMaatjes
• BelMaatjes