Skip Sidebar

Over ons

Maatje op Maat is hét centrale punt voor inwoners van de gemeente Roermond voor een-op-een vragen voor hulp of ondersteuning.

Maatjes zijn vrijwilligers die met hun inzet een groot verschil maken in ...

Welzijn
Deel
Klussen bij iemand die dit niet meer zelf kan

Klussen bij iemand die dit niet meer zelf kan

Structureel werk · Flexibele uren
Roermond, Limburg, Nederland
Klussen
Welzijn
Activiteit Delen
Vijf Maatje op Maat
#58730
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Welkom-Maatje-op-Maat/activiteiten/Klussen-bij-iemand-die-dit-niet-meer-zelf-kan/58730 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stelt voor jou een lamp of gordijnrail ophangen niet veel voor? Er zijn steeds meer mensen die dit soort klussen niet zelf kunnen doen.

Uitgebreide omschrijving

Er zijn steeds meer mensen die zelf geen kleine klusjes in huis kunnen doen. Vaak hebben zij ook niemand in hun omgeving die even zou kunnen helpen. Dan roepen ze de hulp in van Maatje op Maat: onze KlusMaatjes!

Als KlusMaatje bij Maatje op Maat kun je zélf je agenda bepalen: je maakt zelf de afspraak met de mensen. Heb je de klus gedaan, dan meld je dit aan Maatje op Maat en krijg je weer een nieuwe klus.

Het gaat om klussen die maximaal 3 uur duren.

Heb je af en toe tijd en help je graag een ander? Meld je aan via de site: maatjeopmaatroermond.nl of mail naar: [email protected]. Bellen kan ook naar 0475-345140 (ma t/m vrij tussen 9.00 - 12.00 uur). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > Vijf Maatje op Maat > Klussen bij iemand die dit niet meer zelf kan

Over Vijf Maatje op Maat

Maatje op Maat is hét centrale punt voor inwoners van de gemeente Roermond voor een-op-een vragen voor hulp of ondersteuning.

Maatjes zijn vrijwilligers die met hun inzet een groot verschil maken in het leven van een ander. Zij helpen met het verminderen van eenzaamheid en sociaal isolement.

Wij hebben:
• KlusMaatjes
• AutoMaatjes
• AdministratieMaatjes
• BezoekMaatjes
• BelMaatjes