Skip Sidebar
Care +

Care +

Non-profit

Over ons

Wij hebben woonlocaties in Roermond, Venlo, Roggel, Belfeld en in Nunhem.
Care+ biedt zorg en begeleiding aan jongeren en mensen met psychische kwetsbaarheid en/of licht verstandelijke beperking ...

Mensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel

Over Care +

Wij hebben woonlocaties in Roermond, Venlo, Roggel, Belfeld en in Nunhem.
Care+ biedt zorg en begeleiding aan jongeren en mensen met psychische kwetsbaarheid en/of licht verstandelijke beperking. Wij zijn een innovatieve stichting met gedreven medewerkers en bieden begeleiding vanuit ons DNA. Daar zijn we trots op. Door onze kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid kennen we onze cliënten, medewerkers en de wijken goed. Daardoor kan snel geschakeld worden en de dienstverlening goed afgestemd worden op de behoefte.

Het doel is dat mensen die psychisch kwetsbaar zijn of moeilijk mee komen door bijvoorbeeld een licht verstandelijk beperking, autisme of leerproblemen, bij ons kunnen ontwikkelen om zoveel mogelijk kunnen zelfstandig deel te nemen aan de samenleving.
Om onze visie te realiseren zoekt Care+ daarnaast samenwerking op met diverse partijen in de wijk, buurtbewoners en andere samenwerkingspartners. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. Samen staan we sterk om ook in de toekomst de zorg betaalbaar te maken.