Haal jij onze bewoners op van het activiteitencentrum?

Haal jij onze bewoners op van het activiteitencentrum?

Structureel werk · 6–8 uur/week · Start vanaf 4 sep 2020
Eiermarkt, 6042 HV Roermond, Nederland
Mensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Care +
#27025
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/Care-plus/activiteiten/Haal-jij-onze-bewoners-op-van-het-activiteitencentrum/27025 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Chauffeur gezocht: Rijdt jij onze bewoners 4x per week vanuit het activiteitencentrum in Nunhem naar huis?

Uitgebreide omschrijving

Onze bewoners zoeken een chauffeur die ze in de middag vanuit hte activiteitencentrum in Nunhem naar huis in Roermond brengt.


We zoeken 4 dagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) iemand van 15:00 tot uiterlijk 16:00 uur. We vervoeren maximaal 8 mensen in een busje.


Heb jij affiniteit met jongeren en mensen met een licht verstandelijke beperking of psychische beperking? Ben jij opzoek naar vrijwilligerswerk in een maatschappelijk betrokken bedrijf om zo je steentje bij te dragen aan onze samenleving en ben je in het bezit van rijbewijs B? Neem dan contact met ons op!


Ook als je minder dagen beschikbaar bent horen we het graag!


Salaris: €1.700,00 per jaar


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Care +

Wij hebben woonlocaties in Roermond, Venlo, Roggel, Belfeld en in Nunhem.
Care+ biedt zorg en begeleiding aan jongeren en mensen met psychische kwetsbaarheid en/of licht verstandelijke beperking. Wij zijn een innovatieve stichting met gedreven medewerkers en bieden begeleiding vanuit ons DNA. Daar zijn we trots op. Door onze kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid kennen we onze cliënten, medewerkers en de wijken goed. Daardoor kan snel geschakeld worden en de dienstverlening goed afgestemd worden op de behoefte.

Het doel is dat mensen die psychisch kwetsbaar zijn of moeilijk mee komen door bijvoorbeeld een licht verstandelijk beperking, autisme of leerproblemen, bij ons kunnen ontwikkelen om zoveel mogelijk kunnen zelfstandig deel te nemen aan de samenleving.
Om onze visie te realiseren zoekt Care+ daarnaast samenwerking op met diverse partijen in de wijk, buurtbewoners en andere samenwerkingspartners. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. Samen staan we sterk om ook in de toekomst de zorg betaalbaar te maken.