Skip Sidebar

Over ons

DE GROENE TRANSFORMATOR, WAT IS DAT?
Het Duurzaamheidscentrum in Roermond wordt dé plek waar mensen worden geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid binnen hun eigen leven, hun werk ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Beheerder/Facilitair medewerker tevens ‘klussenman/-vrouw/-mens’

Structureel werk · 2–8 uur/week
Bredeweg 10, 6042 GG Roermond, Nederland
Klussen
Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Groene Transformator (Duurzaamheids-centrum)
#51348
Scan me of ga naar www.wij-zijn-vrijwilligers.nl/o/De-Groene-Transformator-Duurzaamheidscentrum/activiteiten/BeheerderFacilitair-medewerker-tevens-klussenman-vrouw-mens/51348 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Rol: Het op orde/aantrekkelijk houden van de locatie middels eenvoudige facilitaire werkzaamheden en klein (technisch) onderhoud.

Uitgebreide omschrijving

Verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van eenvoudige facilitaire werkzaamheden en klein (technisch) onderhoud in en rond de ruimtes van DGT en verzorgen van bestellingen en aankopen die hiervoor nodig zijn;
  • Hand- en spandiensten bij opbouw / afbraak tentoonstellingen en evenementen;
  • Zo nodig repareren van tentoonstellings-/educatieve materialen;

De openingstijden van De Groene Transformator zullen zich ontwikkelen via een groeimodel volgens deze volgorde/prioritering:

1e dag (bij de start van het het centrum): zaterdag 10-16/17u (ochtend en middag diensten met nadruk op de middag)

2e dagdeel: zondag 13-16/17u (middagdienst)

3e dagdeel: op aanvraag

Houd je van gezelligheid, dan kun je je werkzaamheden uitvoeren wanneer de gastheren/-vrouwen aanwezig zijn en dat is dus volgens bovenstaande prioriteit; werk je liever zelfstandig/rustig zonder te veel afleiding dan is ieder moment van de week geschikt. Voor grotere klussen organiseren we klusmomenten met meer vrijwilligers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Roermond Activiteiten > De Groene Transformator (Duurzaamheids-centrum) > Beheerder/Facilitair medewerker tevens ‘klussenman/-vrouw/-mens’

Over De Groene Transformator (Duurzaamheids-centrum)

DE GROENE TRANSFORMATOR, WAT IS DAT?
Het Duurzaamheidscentrum in Roermond wordt dé plek waar mensen worden geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid binnen hun eigen leven, hun werk bij een organisatie/instelling/bedrijf of middels een burgerinitiatief. Het nieuw op te zetten centrum gaat dit doen in samenwerking met vele partners die hieraan een bijdrage willen leveren, in welke vorm dan ook.

In het centrum gaan activiteiten m.b.t. verduurzaming plaatsvinden. Denk aan de thema’s groen, biodiversiteit, afval, energie, klimaatadaptatie, duurzaam wonen, circulaire economie, vervoer, enzovoorts. Ook het onderwijs wordt actief betrokken bij het initiatief.

Het toekomstige Duurzaamheidscentrum heeft als belangrijkste doelen:

- Kennisoverdracht en educatie, bieden van perspectief
- Netwerken verbreden en verbinden
- Bewustwording van het belang van duurzaamheid
- Het realiseren van duurzame ontwikkelingen vanuit het centrum (van klein naar groot, ontstaan vanuit de betrokken partners)

Bovenstaande doelen bereiken we enkel door intensief samen te werken met een breed netwerk. Een netwerk van inwoners, scholen, organisaties, bedrijven en de gemeente die gemotiveerd zijn om duurzaamheid naar een volgend level te dragen en het belang inzien elkaar lokaal te kunnen vinden.