Schilder- en Keramiekatelier Met Verve Roermond

Over Schilder- en Keramiekatelier Met Verve Roermond

Schilder- en Keramiekatelier Met Verve is gelegen in wijkcentrum het Trefpunt in de Roermondse wijk De Kemp. Het is een plek waar kunst en gezelligheid elkaar ontmoeten. In Atelier Met Verve Roermond zijn we op een rustige, prettige en serieuze manier creatief bezig om kunst te maken. Het atelier is bedoeld voor mensen die hun eigen creativiteit willen ontdekken en/of verder willen ontwikkelen. Iedereen is welkom, zowel beginners als gevorderden. Wij vinden het belangrijk dat de mensen zelf enthousiast en gemotiveerd zijn.
Atelier Met Verve Roermond streeft naar een positieve en gezellige sfeer in de groep. Naast het creatief bezig zijn is Atelier Met Verve Roermond een ontmoetingsplek waar ruimte is om een praatje te maken en nieuwe sociale contacten aan te gaan. ‘s- Ochtends is er een gezamenlijke koffie/thee pauze.
Het tekenen/schilderen en het boetseren vinden plaats onder begeleiding.
Er worden nieuwe technieken aangeboden, volgens opdrachten gewerkt maar je kunt ook gewoon je eigen ding doen. Onder begeleiding kun je ontdekken wat voor stijl je het meest ligt.
De materialen zijn aanwezig en de werken die nog niet af zijn kunnen in het lokaal blijven staan zodat er een volgende keer verder aan gewerkt kan worden.
Geïnteresseerden mogen altijd een kijkje komen nemen in het atelier en wij bieden de mogelijkheid om eens een keertje te komen proefdraaien om te kijken of het bevalt. Het plezier beleven, het proces en vooral een fijne tijd met elkaar hebben staan bij ons voorop.

De openingstijden zijn: maandagochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur voor schilderen. Dinsdagochtend keramieken van 10:00 uur tot 12:30 uur.
Voor meer informatie, kosten of deelname: [email protected]
Bezoekadres: Wijkcentrum Het Trefpunt, Javastraat 31 6045 EL Roermond. Gelieve via email even aanmelden voor een afspraak.

Foto's