Skip Sidebar
Stichting Poppentheater De Klaproos

Stichting Poppentheater De Klaproos

Club, vereniging of andere

Over ons

Onze naam doet vermoeden dat wij alleen maar een poppentheater zijn. Toch doen wij veel meer dan alleen maar poppenvoorstellingen geven. Stichting poppentheater de Klaproos is gevestigd in de enige ...

Deel
Stichting Poppentheater De Klaproos

Over Stichting Poppentheater De Klaproos

Onze naam doet vermoeden dat wij alleen maar een poppentheater zijn. Toch doen wij veel meer dan alleen maar poppenvoorstellingen geven. Stichting poppentheater de Klaproos is gevestigd in de enige middeleeuwse stadstoren die Roermond nog rijk is. In en om deze toren, beter bekend als de Rattentoren, organiseren wij een paar keer per jaar activiteiten. Zo is er het jaarlijkse vertel- en poppentheaterfestival, het Heksenheisa festival en het Middeleewsspektakel rondom de toren. Al onze activiteiten worden zeer gewaardeerd en elk jaar weer zien wij ons bezoekersaantal groeien.
Wij zijn een kleine club en snakken naar uitbreiding. Daarom zoeken wij gemotiveerde mensen om vooraf, tijdens en na afloop van onze activiteiten mee te denken, ideeën uit te wisselen en de handen uit de mouwen te steken. Meer interesse om in ons bestuur plaats te nemen? Ook hier zoeken wij nog enthousiaste mensen voor. Bezoek onze website om een indruk te krijgen van onze evenementen. Kennismaken? Kom gerust eens kijken tijdens een activiteit en laat je mondeling informeren over de mogelijkheden, of stuur ons een mailtje. Graag tot ziens!

Foto's